Βραδιά Γευσιγνωσίας στo Grape Store

Β ρ α δ ι ά Γ ε υ σ ι γ ν ω σ ί α ς σ τ o G r a p e S t o r e

Facebook
LinkedIn
Στις 21 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετική βραδιά γευσιγνωσίας στην κάβα Grape Store, στην Αγία Παρασκευή (Μεσογείων 442), όπου οι λάτρεις του κρασιού είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τα κρασιά του οινοποιείου μας, Kainas Winery. Η βραδιά ήταν γεμάτη αρώματα, γεύσεις και μια ζεστή ατμόσφαιρα που ενθουσίασε όλους τους παρευρισκόμενους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τους κωδικούς εσοδείας 2023, αλλά και να ανακαλύψουν παλιότερες εσοδείες που αναδείκνυαν την εξέλιξη και τη διαχρονική ποιότητα των κρασιών μας. Από τα λευκά και τα ροζέ, μέχρι τα κόκκινα κρασιά, κάθε ποτήρι ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τις απορίες τους και έθεσαν ερωτήσεις στον οινοποιό και ιδιοκτήτη του Kainas Winery, Μάκη Κοντογεώργο, ο οποίος απάντησε με χαρά και πάθος, προσφέροντας πολύτιμες γνώσεις και πληροφορίες για την παραγωγή και την φιλοσοφία πίσω από κάθε ετικέτα.

Η βραδιά γευσιγνωσίας στο Grape Store ήταν μια αξέχαστη εμπειρία που συνέδεσε τους φίλους του κρασιού με το οινοποιείο μας και ανέδειξε τη δέσμευσή μας για ποιότητα και καινοτομία στην παραγωγή κρασιών. 

Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε σε μελλοντικές εκδηλώσεις μας!