Σ χ ε τ ι κ ά μ ε Ε μ ά ς

Το Οινοποιείο Kainas Winery βρίσκεται στην Αταλάντη Λοκρίδας, στο Νομό Φθιώτιδας. Συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση, το οινοποιείο μας συνδυάζει τις παραδοσιακές αξίες με σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους οινοποίησης, δημιουργώντας κρασιά που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη μοναδικότητά τους.

Στο Kainas Winery, η τέχνη του κρασιού καλλιεργείται με αγάπη και μεράκι, περνώντας από γενιά σε γενιά. Συνδυάζουμε τη σοφία των προγόνων μας με τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες, διασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα και γεύση σε κάθε μπουκάλι.

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ KAINAS WINERY

Μ ά κ η ς Κ ο ν τ ο γ ε ώ ρ γ ο ς

Ο Μάκης Κοντογεώργος αποτελεί τη νέα γενιά του Kainas Winery. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οινολογίας & Τεχνολογίας Ποτών του ΤΕΙ Αθηνών και διαθέτει σημαντική εμπειρία σε μεγάλες οινοποιητικές μονάδες.

Σήμερα, ως υπεύθυνος του οινοποιείου και της επίβλεψης των ιδιόκτητων αμπελώνων στην κοιλάδα της Αταλάντης, ο Μάκης φέρνει μια φρέσκια προσέγγιση και σύγχρονες γνώσεις, διατηρώντας ζωντανή την παράδοση της οικογένειας.

Ο ι ν ο π ο ι ε ί ο

Κάτω από την καθοδήγηση του Μάκη Κοντογεώργου, το μικρό και σύγχρονο οινοποιείο μας παράγει μια σειρά ποιοτικών οίνων, βασισμένων στα σταφύλια που προέρχονται από τους ιδιόκτητους αμπελώνες μας. Η αφοσίωση και το πάθος του για την οινοποίηση αντικατοπτρίζονται σε κάθε μπουκάλι, προσφέροντας μοναδικές οινικές εμπειρίες.

Ο ι ν ο λ ο γ ι κ ό Ε ρ γ α σ τ ή ρ ι ο

Στο οινοποιείο μας λειτουργεί οινολογικό εργαστήριο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, όπου πραγματοποιούνται οι απαραίτητες οινολογικές αναλύσεις για επαγγελματίες και ερασιτέχνες οινοποιούς. 

Γ ε υ σ τ ι κ έ ς Δ ο κ ι μ έ ς

Στο κελάρι μας διοργανώνονται γευστικές δοκιμές, όχι μόνο των οίνων μας, αλλά και επιλεγμένων αποσταγμάτων και προϊόντων σταφυλής.