Χρυσό Βραβείο στο Berliner Wine Trophy

Χ ρ υ σ ό Β ρ α β ε ί ο σ τ ο B e r l i n e r W i n e T r o p h y

Facebook
LinkedIn
Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε ότι το κρασί μας, Sauvignon Blanc της συλλογής Birds Collection, έλαβε το χρυσό βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό Berliner Wine Trophy – World’s Largest OIV Wine Competition. Αυτή η διάκριση αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση της ποιότητας και της αφοσίωσής μας στην παραγωγή εξαιρετικών κρασιών.

Ο Berliner Wine Trophy είναι ένας από τους πιο διακεκριμένους και αξιόπιστους διαγωνισμούς κρασιού παγκοσμίως, συγκεντρώνοντας χιλιάδες συμμετοχές από οινοποιεία και παραγωγούς κρασιού από κάθε γωνιά του πλανήτη. Το χρυσό βραβείο που απονεμήθηκε στο Sauvignon Blanc της συλλογής Birds Collection υπογραμμίζει την εξαιρετική του ποιότητα, την ισορροπία και την μοναδικότητα των αρωμάτων και των γεύσεών του.

Η συλλογή Birds Collection του Kainas Winery είναι εμπνευσμένη από την ποικιλία και την ομορφιά της φύσης, με κάθε ετικέτα να αντικατοπτρίζει τη μοναδικότητα και την αρμονία που βρίσκουμε στον κόσμο των πτηνών. Το Sauvignon Blanc ξεχωρίζει για με τις λευκοπράσινες ανταύγειες του και τα αρώματα που ξεχωρίζουν από λάιμ, πράσινο μήλο και άγουρο ροδάκινο.

Αυτή η διάκριση μας δίνει δύναμη και κίνητρο να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να προσφέρουμε κρασιά υψηλής ποιότητας που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς οινολάτρες. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι στηρίζουν το Kainas Winery και τα κρασιά μας. Σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε την τελειότητα σε κάθε μας δημιουργία.